هم‏جنس‏گرايى و متزلزل شدن نظام خانواده

وَلُوطاً إِذْ قَالَ لِقَوْمِهِ أَتَأْتُونَ الْفَاحِشَةَ وَأَنْتُمْ تُبْصِرُونَ * أَإِنَّكُمْ لَتَأْتُونَ الرِّجَالَ شَهْوَةً مِنْ دُونِ النِّسَاءِ بَلْ أَنْتُمْ قَوْمٌ تَجْهَلُونَ.[2]

«و يادكن لوط را، هنگامى كه به قومش گفت: «آيا [عمل‏] زشت (ى) را مرتكب مى‏شويد، در حالى كه شما (نتايج شوم آن را) مى‏بينيد؟!* آيا واقعاً شما از روى شهوت، به غير از زنان به سراغ مردان مى‏رويد؟! بلكه شما گروهى هستيد كه نادانى مى‏كنيد.»

نكته‏ها و اشاره‏ها

1. در آيات پيشين سوره‏ى نمل، سرگذشت موسى، داود، سليمان و صالح عليهم السلام بيان شد و اينك در اين آيات سرگذشت لوط عليه السلام را بيان كرده است.

ماجراى زندگى و مبارزات اين پيامبر الهى درسوره‏هاى اعراف، هود، حجر، شعراء، انبياء و عنكبوت آمده است.

2. چرا قرآن سرگذشت برخى پيامبران و ملت‏ها را تكرار مى‏كند؟

در اين جا دو پاسخ اساسى مى‏توان داد:

الف) با دقت در آيات روشن مى‏شود كه مطالب سوره‏هاى مختلف درمورد هر ملت يا پيامبر، تكرارى نيست بلكه در هرمورد نكته‏اى تازه بيان كرده يا تكرار آيه مقدمه‏اى براى مباحث ديگر بوده‏است.

ب) قرآن يك كتاب تاريخى نيست كه از تكرار صرف نظركند، بلكه يك كتاب تربيتى است كه گاهى لازم است مطالب مهم را بارها گوش‏زد كند و از زواياى مختلف آن را مطرح و بررسى نمايد و در جهات گوناگون از آن نتيجه بگيرد.

و از آن جا كه مسأله‏ى هم جنس بازى انحراف بزرگى است قرآن اين مطلب را بارها مطرح كرده و خطرهاى آن را گوش‏زد نموده است.

3. حضرت «لوط» خويشاوند ابراهيم عليه السلام بود كه به آن حضرت ايمان آورده و همراه ايشان هجرت كرده بود و ابراهيم پيامبر بزرگ خدا، لوط را به منطقه‏اى ثروتمند از شامات فرستاد كه در آن جا فحشا رواج داشت.

در احاديث آمده است كه قوم لوط مردمى بخيل بودند و به همين جهت با هم جنس‏گرايى مهمانان خويش را اذيت مى‏كردند، تا از آنان بترسند (يعنى ريشه‏ى انحراف آنان بُخل و دنيادوستى بود.) و در برخى ديگر از احاديث آمده است كه هم‏جنس‏گرايى توسط شيطان به آنان آموزش داده شد و آنها چنان به اين عمل زشت علاقه‏مند شده بودند كه حتى پيشنهاد ازدواج با دختران لوط را نمى‏پذيرفتند.

ماجراى قوم لوط در سوره‏هاى اعراف، هود، حجر، شعراء، انبياء، نمل و عنكبوت آمده است.

4. بخش مهمى از تبليغات حضرت لوط، مبارزه با فحشا و منكرات جنسى بود كه مهم‏ترين مشكل جامعه‏ى او بود. «1»

5. «فاحشه» به معناى كارهاى بسيارزشت است كه زشتى آن آشكار است و در اين جا مقصود از «فاحشه» عمل زشت هم جنس گرايى است.

6. دراين آيات بيان شده كه لوط به قوم خود اعتراض مى‏كرد كه چرا ايستاده‏ايد و نظاره مى‏كنيد كه درجامعه‏ى شما عمل زشت هم جنس‏بازى صورت مى‏گيرد؟ آيا آثار شوم آن را نمى‏بينيد و متوجه نيستيد كه حتى كودكان شما درامان نيستند؟

7. خداى متعال وسيله‏ى توليد مثل را در مردان و زنان قرار داده است و اين گناه بزرگى است كه انسان راه طبيعى را رها كند و به سراغ هم‏جنس‏گرايى رود كه داراى آثار و عواقب شومى است كه برخى از آنها عبارت‏اند از:

الف) زيان‏هاى بهداشتى براى هر دو طرف؛

ب) از بين بردن هدف اصلى آميزش جنسى كه همان ادامه‏ى نسل است؛

ج) متزلزل شدن نظام خانواده.

به عبارت ديگر، در ازدواج طبيعى انسان چند چيز است كه در لواط نيست؛ مثل ادامه‏ى نسل انسان، تشكيل نظام خانواده، رعايت مسائل غريزى و طبيعى و دينى.

اما متأسفانه در جهان كنونى در برخى از كشورهاى مدّعى ترقّى و پيش‏رفت، ازدواج با هم‏جنس به صورت قانونى درآمده است.

8. در حديثى از امام صادق عليه السلام در مورد فلسفه‏ى تحريم هم‏جنس‏گرايى آمده است:

هم‏جنس‏گرايى، علاقه‏ى خانوادگى ميان زن و شوهر را كم و نسل را قطع مى‏كند و آميزش جنسى طبيعى را از بين مى‏برد و فسادهاى زيادى دارد.

9. مقصود از «جهل» قوم لوط آن است كه آنان فراموش كرده‏اند كه هدف از آفرينش دستگاه تناسلى انسان توليد مثل است، نه هم جنس بازى.

آرى؛ اگر هم جنس‏گرايان از هدف آفرينش و عواقب شوم هم جنس بازى آگاه شوند و در مورد آنها بينديشند، دست از اين اعمال زشت برمى‏دارند.

آموزه‏ها و پيام‏ها

1. رهبران الهى، با كارهاى زشت در جامعه مبارزه مى‏كنند (و اين خط اساسى مردان الهى است).

2. هم‏جنس‏گرايى عملى زشت و جاهلانه است.

3. غريزه‏ى جنسى خود را از راه طبيعى ارضا كنيد و به سراغ راه‏هاى انحرافى نرويد.

  1. . استفاده شده از تفسیر مهر.
  2. . النمل، 54 – 55.
کلیدواژه‌ها:باشگاه زندگی, خانواده

پیشنهاد میکنیم این مطالب را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *