راه انتخاب همسر در اديان و مكاتبى كه رنگ و بوى وحى را از دست داده اند يا از ابتدا از ويژگى آسمانى بودن محروم بودند با راه انتخاب همسر در فضاى ملكوتى اسلام فرق مى كند.
اسلام به مرد مسلمان و انسان مؤمن اجازه انتخاب هر زنى را كه بخواهد نمى دهد چنانكه به زن مسلمان و بانوى مؤمنه اجازه اختيار هر شوهرى كه بخواهد نمى دهد چرا كه در انتخاب و اختيار همسر بايد خير دنيا و آخرت و سعادت امروز و فرداى انسان ملاحظه شود و پاك ماندن انسان از آلودگيها و پاكيزه ماندن زندگى از برنامه هاى شيطانى لحاظ گردد زيرا در بناى ازدواج در اسلام فقط شهوت و تمتع و لذت بدنى و مادى منظور نيست بلكه هدف اسلام از مسئله ازدواج حفظ دين زنان و مردان و ساخته شدن خانه اى الهى و بوجود آمدن فرزندانى شايسته و تأمين رضايت حق است به همين خاطر در چنين چهارچوبى اصل ازدواج آئين همسردارى عشقورزى به زن شرعى تأمين نياز جنسى به هر اندازه اى كه مزاج مرد و زن اقتضا كند رعايت حقوق فرزنددار شدن تربيت اولاد و به عهده داشتن وظايف لازم و كار و كوشش و كسب براى تأمين مسكن و لباس و تغذيه زن و بچه به عنوان عبادت خدا شناخته شده و براى هر قدمى كه انسان در اين زمينه برمى دارد اجر عظيم و ثواب زياد منظور شده است.
اينجاست كه معجزه اسلام در اصرار به مسئله كفويت روشن مى شود و انسان در برابر شرايط الهى ازدواج كه در اسلام مطرح است با تمام وجود به خضوع وادار مى شود كه اگر آن شرايط الهى و معنوى لحاظ نشود از سر و روى زندگى شر و فتنه برخواهد خاست و فضاى خانه به فضائى پر از عذاب و رنج و درد و محنت و تأسف و غصه تبديل خواهد شد و كار به طلاق و جدائى يا تلخى هميشگى و يا اگر ظرفيتى در كار نباشد به جنون و ديوانگى و يا خودكشى يكى از طرفين منجرخواهد گشت.
از زنى كه به رشد عقل و فكر خود با كسب معرفت و به كمال خود با كسب ايمان و اخلاق و تقوا كمك نكرده بايد پرهيز كنيد و از ازدواج با چنين زنى خوددارى نمائيد زنى كه در خانواده اى به دور از خداپرستى و اخلاق و تقوا و توحيد و عبادت بار آمده و براى مرد جز فتنه و فساد و هلاكت و تباهى چيزى ندارد.
روايت بسيار مهم و فوق العاده اى در اين زمينه از حضرت باقر (عليه السلام) بدين صورت نقل شده:
مر رسول الله على نسوة فوقف عليهن ثم قال: ما رأيت نواقص عقول و دين اذهب بعقول ذوى الالباب منكن انى قد رأيت انكن اكثر اهل النار عذابا فتقربن الى الله ما استطعن.
رسول خدا به عده اى از زنان گذشت ناگهان ايستاد و به آنان خطاب كرد چون شما جمعيتى با نقصان عقل و دين نديدم كه عقل خردمندان را از دست آنان بگيرد من چنين ديدم كه عذاب شما از تمام دوزخيان بيشتر است من به شما سفارش اكيد مى كنم كه به حضرت حق با تكميل ايمان و كسب معرفت و آراسته شدن به حسنات تقرب جوئيد.
امام صادق (عليه السلام) فرمود :
اغلب الاعداء للمؤمن زوجة السوء.
كوبنده ترين دشمن مؤمن همسر بد است.
در روايت ديگرى آمده:
اول ما عصي الله عز وجل بست خصال: حب الدنيا و حب الرئاسة و حب النوم و حب النساء و حب الطعام و حب الراحة.
نخستين مايه گناه كه نسبت به آن عصيان و معصيت حق صورت گرفت شش چيز است:
دنياپرستى رياست پرستى عشق به خواب زن پرستى شكم پرستى راحت طلبى.
بنابراين خود را در انتخاب همسر به شرايطى كه اسلام اعلام فرموده و اينجانب آن شرايط را از طريق روايات بيان خواهم كرد مقيد نمائيد و سعى كنيد زيبائى تنها و عشق به زن گرفتن و چشم دوختن به مال و ثروت زن براى شما موجب انتخاب همسر نشود.
رسول حق فرمود:
زن را براى مال و جمالش انتخاب نكنيد مالش موجب طغيان و جمالش مايه تباهى است در ازدواج دين و ايمان زن را لحاظ كنيد.
رسول خدا در روايتى فرمود:
ان كان الشؤم فى شيء ففى النساء.
اگر شومى در چيزى باشد در زنان است.
آرى زنى كه از معرفت و ايمان و اخلاق و خوشرفتارى و وقار و كرامت برخوردار نباشد شوم و موجب تباهى زندگى و هلاكت شوهر است.
و نيز آن حضرت فرمود:
شر الاشياء المرأة السوء.
بدترين اشياء زن بد است.
داستانى حيرت آور:
در تفسير ابوالفتوح رازى آمده : جوانى در اوقات نماز بالاى مأذنه مسجد اذان مى گفت يك روز در حال اذان گفتن به خانه هاى اطراف مسجد نظر انداخت نظرى كه اسلام از بابت مصلحت انسان و حفظ وى از فتنه ها حرام كرده است.
ناگهان ديده اش در خانه اى به دخترى نيكو منظر و صاحب جمال افتاد دل به او داد پس از اذان در آن خانه را كوبيد صاحب خانه در را باز كرد جوان به او گفت اگر دختر به شوهر مى دهيد من به او مايلم صاحبخانه گفت ما آسورى مذهبيم اگر مذهب ما را انتخاب كنى من از اينكه دخترم را به تو تزويج كنم منعى نمى بينم.
جوان كه دل به زيبائى و جمال دوخته بود و از انتخاب هم كفو روى گردانده بود و دلال خود را در ازدواج چشم و شهوت و جمال و زيبائى قرار داده بود از پذيرش شرط پدر دختر استقبال كرد از اسلام دست برداشت به شرك روى آورد به روز عقد دختر ازبالاى پله هاى خانه با سر به زمين آمد وبه هلاكت ابدى دچارشد!
همه آن چیزهایی که والدین کودک قربانی تجاوز باید بدانند
آزار جنسی در کودکان نوعی کودک آزاری است که شامل انجام فعالیت جنسی با کودکان است. کودکان در هیچ شرایطی نمی توانند به هیچ شکلی